söndag

Min helg
Fredags:
Jag sov hos pappa. Såg "gullivers resor" men gick och sov vid 11. Vaknade på natten av att jonas och elina var hemma. elina kom och prata lite sen for dom.
Lördag:
Jag for till mamma igen. Fixade och trixade inför kvällen. Tog trebussen till stan-mötte upp palle och for till emelie. Vi gjorde iordning maten, det vart langos, supergott! lina kom-vi åt-sjöng singstar och sen for lina hem och jag och paluina for till max. sen gikc vi in till stan och till subway, där följde en macka med oss hem. vi tog kvart över 12 bussen hem,  och sussade gott i min säng.
Söndag:
Vaknade 1, vi åt våra mackor och satt vid datan sen for palle hem, Jag åt och nu sitter jag och gör tråkig läxa! Men nu ska jag göra klart den sen packa och fara till pappa :)
"vem vart nedputtad från sängen?"
"vem vart kär igår kväll?"
"vem vart 22 år igår?"
"vem körde bil igår?"
klura ut vem som gjorde vad igår. Jag? Paulina? Lina? Emelie?

<3

Hej. Jag och Jonas for till stan för att vi skulle handla rosor och geléhjärtan. Vi köpte 30 rosor. 10 till mamma. 10 till mig. 7 till jonas och 3 till mormor. Mina finaste vänner ska få en överraskning på alla <3-ans dag! vi var också förbi finaste Elina. Fick äntligen kolla på hennes lägenhet och hoppas jag får komma någon mer gång. 
Nu ska jag packa sen blir det middag på gästis med pappa,jonas,amanda och farfar. farfar far utomlands imorgon, blir väl borta 1½ månad minst. avis. hejdå

RSS 2.0