upp och ner

har inte mycket att skriva om. men gårdagen spenderades med underbara människor, mat och plocke pinn och lite bilkörning bjöd kvällen på. jag har rotat fram en jeansjacka hemma så det blir att ha den imorgon, jag vet inte om jag ska klippa bort armarna eller ha kvar dom... vad tycker du? jag kan läggain bild på den i morgon, påminn mig så jag itne glömmer!
imorgon ska jag springa förbi guldfynd och köpa solglasögon, har ju tjänat 300 kr på lovet ;) inte helt fel! :)
nu blir det duschen efter prommen med pappa, sen dh! :) kram
lägger in bilder på mina favoritbrudar!

20/4

Hej, igår grillade jag med putte,evve,ida och jeppe&jenny. vi grillade korv och åt tårta, delvis för att evve ahar fyllt år så vi firade henne!Nu snart ska jag och evelina ut och gå, och efter det blir det väl bara att ta det lugnt tills mamma slutar och då blir det en till promenad! Idag ska ajg och pappaa och handla och jag ska få välja mat jag vill ha för han far till fjällen på torsdag, så jag ska bo i huset, ensam. men evve kanske kommer på torsdag och håller mig sällskap! och palle&lina kommer nog då de har varit i fjällen. Gör ni de?<3
Men nu ska jag klä på mig och göra mig klar. ni får ha det bra!

fjällen

Idag for palle och lina till fjällen. kommer att dö av längtan!!!
de kommer typ hem på torsdag eller fredag, och förhoppningsvis kommer de till mig och bor hos mig under helgen :)
jag sak ut och gå idag också fördet är så fint väder ute förutom att det blåser så jävla mycket. men ni får ha det bra så hörs vi sen.
älskar er!

promenad

Hej! jag har just kommit hem från promenaden, 1timma blev det. ikv blir det promenad med mamma och det blir promenad imorgon också!
nu ska jag duscha och sedan bara vila tror jag :) om ni har något bra tips på bra och nyttig mat så får ni gärna dela med er! :) kram

MC

Vill tillägna detta inlägg till Matilda Carlsson. Hon går i min klass och ikväll far hon till stockholm och vidare til cypern i morgon. Där min farfar för övrigt är.
Ha så kul nu och hoppas du blir brun som fan och träffar många snygga killar!!

Kommer att sakna dig! <3



klutis

Vid halv nio kom jag hem från lina i klutis. Jag fick hämtning av anna&flickorna. Jag och lina fick hämtning av hennes päron i stan i dag och hela dagen har vi sovit. vi har rört på oss för att äta men inte nå mer. Som tur fick jag sova i hennes sköna säng och lina på en madrass (A)
nu ska jag duscha,
det är skönt att lägga sig i en skön soffa,fullklädd med ett gossigt täcke och sedan vakna upp fullklädd,i en obekväm soffa och svettas ihjäl. så såg min morgon ut, inte nice.
som sagt ska jag duscha nu och sen skriva lite läxa och sen se bb :)
btw,i går var vi på invigningen av Lotta Salong. Paulinas mamma har startat en frisörsalong och den är så jävla fräsch och snygg! det bjöds på goodiebags(i love!) och hårvisning,de var jättefina!:)
idag skulle min Faster Anita ha blivit 46år... <3

,,,

Ikväll hade jag tänkt fara till kus med lina för att vara med palle. men det verkar inte bli så, för jag har ingen skjuts...
nu ska jag iaf duscha.

fredag

Hej , íkväll blir det att vara med putte, och kanske stan senare ikväll. imorgon blir det kusmark och stan på kvällen:)
pappa tar en powernap nu och det ska jag också göra ;) ha de bra, hejs

julia

HEJ
förlust till aik, fan! men jag tror att de kommer att ta igen det! ;)

om det är nån som har hockeybiljetter eller om du känner någon som har, och är sugna på att sälja dem till jag&lina kan du höra av dig direkt! lämna en kommentar! :) nu ska jag sova =)

elina, tack!

Grattis älskade pappa!!

Ja Må Han Leva! Ja Må Han Leva! Ja Må Han Leva! Ja Må Han Leva Ut I  Hundrade År!
Hipp Hipp HURA HURA HURA HURA!!!

Grattis på din födelsedag Pappa! Jag älskar dig och jag hoppas att du får en underbar dag!!


<- Broder&Fader->





Kram önskar din "Normala" dotter!

AMMARNÄS

Hej, igår vid halv 11 kom jag,pappa och amanda hem från fjällen. vi har varit i ammarnäs med massa folk, trevligt har det varit! jag önskar jag kunde ta med palle och lina!<3 men på påsklovet ska pappa bort så då ska lina och paulina flytta in hos mig, det blir SUPER!!
jag har bokstavligt bränt hela mitt ansikte,men min näsa är värst. man får hoppas att man blir brun efter.
vi har åkt slalom(skit roligt!) och skoter, och jag fick t.om köra skoter upe i fjällen. Jag och pappa körde upp på ett stort berg, och utsikten var otrolig!!

Jag stannade hemma från skolan idag eftersom jag är jätteförkyld och ont i huvudet...
Men imorgon blir det skolan. Idag fyller dessutom pappa år, så jag ska ta 14.20 till stan och köpa present :) får även träffa lina då!

nu ska jag fortsätta med att steka min hamburgare! :) HEJDÅ!


ungefär så här såg utsikten ut från fjällen, fast det såg mycket bättre ut i verkligheten!

RSS 2.0